آشنایی با tag manager

img
img
img
img
shape
shape
blog-details
06
دی
آشنایی با tag manager
نویسنده : محمدرضا لیایی
زمان مطالعه : 5 دقیقه

با سلامی دوباره خدمت همه شما دوستان گرامی. با شما هستیم با یکی دیگر از دوره های آموزشی سایت علمی آموزشی آسا اسکریپت:
در این دوره آموزشی قصد داریم تا google tag manager را به صورت جامع با شما خواننده گرامی دنبال کنیم. از جمله دلایلی که این دوره کاربردی را مفید می کند مشکل عدم آگاهی اکثر برنامه نویسان و کاربران ایرانی با قابلیت های منحصر به فرد گوگل تگ منجیر بود به گونه ای که حتی  بعضی از طراحان وب سایت حرفه ای نیز در بسیاری از موارد اصلا آگاهی از این ابزار نداشته و حتی بعضی از همکاران اسم آن را نیز تا به حال نشنیده بودند ! فکر کنم این موضوع بیشتر به خاطر خدمات گسترده ای است که گوگل در اختیار ما وب مستران قرار داده است!

 در این جلسه قصد داریم تا با قابلیت های تگ منیجر بیشتر آشنا شویم و ببنیم که اصلا به درد ما می خوره یا نه و آیا منی که اصلا برنامه نویس نیستم می تونم از این قابلیت بر روی سایتم که وردپرسی هم هست استفاده ببرم یا نه.

پیشنهاد آسا اسکریپت:وردپرسی یا اختصاصی کدام بهتر است ؟

تگ منیجر (Tag manager) چیست و چه کاربردی دارد ؟

این روز ها اسم گوگل تگ منیجر بسیار بر سر زبان ها افتاده است. تاریخچه راه اندازی سرویس google tag manager به سال 2012 بر میگردد که در آن زمان تنها برای دنبال کردن کاربران وب سایت آن هم به صورت محدود کاربرد داشت. این ابزار با توجه به قابلیت بسیار زیادی که دارد در بین کاربران و حتی متخصصین طراحی وب نیز بسیار مغفول مانده است به گونه ای که اغلب برنامه نویسان و طراحان وب اصلا نمی دانند این ابزار چی هست و به چه کاری میاد! 

این ابزار در کنار ابزار مانیتورینگ وب سایت گوگل انالیتکس تبدیل به یکی از ابزارهای کاربردی سئوی تکنیکال شده است به گونه ای که در اپدیت ورژن جدید گوگل آنالیتکس این ابزار نقش پر رنگ تری به خود گرفته و مکمل اصلی GA 4 شده است. GA 4 منظور همون گوگل آنالیتکس ورژن 4 است که به تازگی با آپدیت های گسترده و تغییرات زیاد در سال 2020 در اختیار کاربران قرار گرفته است. اما هنوز به این سوال جواب نداده ایم که کاربرد گوگل تگ منیجر کجاست و آیا استفاده از آن ساده است.

گوگل تگ منیجر در واقع ابزاری کاربردی هم برای برنامه نویسان حرفه ای ( وب مستران ) است و هم برای افرادی است که آشناییت خاصی با زمینه برنامه نویسی ندارند و می خواهند کاربران خود را رصد کنند و کسب و کار مارکتینگ خود را گسترش دهند. شما با استفاده از این ابزار می توانید قطعه کد های آماده ای را بدون اینکه به دانش طراحی وب سایت آگاهی داشته باشید در درون وب سایت شخصی خود بارگذاری کنید و از آن لذت ببرید:) البته تمامی این قطعه کد ها، می بایست بر روی فرانتند سایت بارگذاری گردد. اگر اطلاعاتی نسبت به فرانتند ندارید می توانید از این قسمت مقاله تفاوت بین backend و frontend در چیست را مطالعه نمائید. محیط کاری این ابزار بسیار ساده است و پیچیدگی خاصی حتی برای کاربران مبتدی نیز ندارد تنها نیازمند کمی حوصله و پشتکار است پس آموزش های این دوره را با ما دنبال کنید تا در پایان ببینید که واقعا کار با این ابزار ساده تر از اون چیزی است که از اسم آن متوجه می شوید.

از tag manager در چه وب سایت هایی بیشتر می توان استفاده کرد ؟

از این ابزار در تمامی وب سایت جهت مشاهده حرکات کاربران در سایت می توان استفاده برد. این سرویس در واقع یک سرویسی است که می تواند فشردن یک دکمه توسط کاربر، اسکرول کردن کاربر بر روی صفحه را به مدیر سایت و یا بهینه ساز سئوی سایت نشان دهد. در واقع ابزار google tag manager یک ابزار پیکسلی است که همه چیز را نشان می دهد. از نظر کاربردی این ابزار بیشتر بر روی سایت های فروشگاهی کاربردی است که می خواهند رتبه مناسبی در گوگل داشته باشند و bounce rate سایت خود را تا حد امکان کاهش دهند.

لیست قسمت های این دوره:
رایگان 5 دقیقه
رایگان 10 دقیقه
رایگان 15 دقیقه
رایگان 20 دقیقه
رایگان 20 دقیقه
رایگان 30 دقیقه